0 Udgivet i Fotografering

Dejlig skovtur med kamera

Dejlig skovtur i dag, med mit kamera. Jeg trykkede på udløseren mere end 1000 gange når Melfar MTB’s deltagere kom susende forbi mig. Det kom der 500 mere eller mindre brugbare billeder ud af.

Jeg siger altid, at når jeg engang får god tid, vil jeg lære at fotografere rigtig. Jeg er bange for, jeg bare ikke interessere mig nok for teknikken i mit kamera.

Men jeg elsker sportsbilleder. Action. Og glade smil på mennesker, der laver noget de godt kan li’ – at cykle Melfar MTB, f.eks.

Lørdag aften – der er VM i banecykling i fjerneren og Kaj laver aftensmad til os. I morgen er der vintercupafslutning og jeg har slet, slet ikke lyst til at tage af sted alene, nu da min makker har brækket benet. Jeg tror jeg bliver hjemme. Øver lidt gymnastik og cykler mig en tur selv. Ja – sådan bliver det.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar