0 Udgivet i Motionscykelløb

Den årlige DCU fest

I den kommende weekend står den på det årlige weekendophold på Hotel Faaborg Fjord – medhjælperarrangementet i Danmarks Cykle Union.

Jeg skal med, fordi jeg er medfølgende hustru til Kaj og i hvert fald ikke fordi DCU-Motion har inviteret mig som tak for en hel uges frivilligt arbejde under Post Danmark Rundt for motionister i sommers.

Der er nemlig ikke særlig mange sponsorer i motionssektoren til at ”betale festen”, som der er i den professionelle cykelsport – selv om postvæsnet påstår, at de åhhhh så gerne vil bredden.

Det er ellers almindelig kendt, i hvert fald inden for cykelbranchen, at det så sandelig er motionisterne man tjener pengene på. DE køber cykler i dyre domme – de professionelle skal have dem foræret gratis.

Hov – det minder mig iøvrigt om, at jeg læste på DIF’s hjemmeside, at man har regnet ud, at frivillige lægger gratis arbejde inden for idrætten, for hvad der svarer til et to-cifret milliardbeløb i samfundets og idrættens tjeneste!!! Det er godt nok vildt!

Nå – men altså –  men jeg glæder mig til weekendopholdet.

Først og fremmest fordi der er lækkert på Hotel Faaborg Fjord (Husk bare skuffemaden til hotelværelset, for den fine, fine gourmet menu lørdag aften er IKKE mad for sultne cykelryttere!)

Jo, for inden festmiddagen skal vi ud på den traditionelle cykeltur og den glæder jeg mig især til. Der er dejligt i området, som jeg kender godt – fra Landstævnet sidste efterår, fra mine mange deltagelser i Alpetramp og fordi jeg har boet der.

Og så lover vejret godt …

Jeg har insisteret på, at Kaj skal blive hos mig!

Ja, for komme med hovedgruppen rundt, har jeg selvfølgelig aldrig oplevet (og jeg synes ikke det er høfligt at køre fra sin kone, i sådan et selskab). Det har fået Kaj til at foreslå, at Jesper Vorre ”himself” ta’r ”hurtiggruppen” (plejer han alligevel at gøre) og Kaj ta’r alle os andre. Så er vi nemlig fri for at cykle lungerne ud ad halsen, blot for at blive smidt af på Golfbakken og så får vi med garanti mere glæde af vores tur.

Og så er Kaj i øvrigt en meget dygtigere turleder og dygtige turledere er en fornøjelse at være på cykeltur med.

Men foreløbigt er det altså kun fredag og i eftermiddag skal jeg heldigvis til Fredags MTB – jeg drømte i nat, at jeg glemte at møde op, til min egen store ærgrelse! Jeg håber ikke drømmen går i opfyldelse!

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar