0 In Haven

Den der gemmer til natten …

De seneste uger har jeg pulset om de modne figner på mit figentræ.

Jeg fik figentræet i juni i tillykke-med-at-du-overlevede-din-blodprop-mor gave af mine døtre. Nu er der modne frugter og jeg har allerede smagt.

De er søde og bløde.

Men dælme – da jeg jeg kom hjem fra arbejde i går, var den sidste frugt bare faldet af og lå på fliserne. Jeg skyndte mig og redde hvad reddes kunne og spiste den sidste, søde frugt. Rå.

For nu ebber sensommeren ud.

I går cyklede jeg den sidste aften-landevejstur med Baghjulet. Eller – det vil sige “med Baghjulet” er så meget sagt. I gr. D var vi bare Dorte og jeg og (på halvdelen af turen) Helle, som kom for første gang i flere år, for at træne sit dårlige knæ. Hun kørte fra og Dorte og jeg tog turen omkring Føns i VIDUNDERLIGT aftenvejr.

Men det var BÆLGRAGENDE mørk, da jeg landede hjemme kl. 20.15.

JEG var glad for den nye lygte, Kaj havde monteret på mit styr. Den lyste godt op (hvilket nu ikke helt ses på billedet her).

Og fin lys i min nye Garmin …. Men alligevel. Ikke flere aftenlandevejsture på raceren. Nu tager Cube-biken over.

Og så fik jeg meddelt mit gymnastik hold at jeg ikke kommer denne sæson. Spændende om de selv får lavet gymnastik. Sæsonen er igen udskudt 4 uger (til ultimo oktober) … pga. Coronaen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Hvem fanden er “Chili Claus”?

Her fredag morgen gør jeg mig klar til at komme tilbage på kontoret, efter et par rigtig spændende konferencedage - #contentdays2015 ("I får lige hash-tagget. Og så starter jeg lige...

Close