2 In Spinning

Den fik hele armen

Der var en, der faldt ud af en pedal til spinning i dag. En høj veltrænet mand, han stod op i pedalerne og spurtede for fuld hammer og så ryger han saft-suse-mig ud af pedalen med den ene cykelsko. Det gav et BRAG!!!

Det er altså ikke at spøge med. Han kom heldigvis ikke til skade (jeg håber Topform slår korsets tegn for sig og priser sig lykkelige). Jeg bliver lidt stram i betrækket når sådan noget sker, for jeg synes efterhånden flere af spinningscyklerne er i for dårlig stand. Selv måtte jeg skifte cykel lidt inde i time. Jeg ved ellers godt, at cykel 2 kører sit eget løb, men da der bliver flyttet rundt på cyklerne, hver gang der er Zumba, står den ikke samme sted hver gang. Jeg må holde bedre øje, næste gang jeg placerer mig.

Efter timen, gik jeg i maskinerne og i dag fik den hele armen. Jeg tog alle de maskiner, jeg kunne finde, der træner arme og jeg lagde godt med belastning på. Jeg kunne løfte helt op til 15 kg (!) – jeg kan for alvor mærke, at jeg er blevet stærkere i højre arm, på den måned jeg har trænet.

Og så har Kaj siddet oppe på naboens tag i to dage, men nu er han heldigvis kommet ned igen og det er jeg glad for, for så er der stor sandsynlighed for, mit køkken bliver færdig snart. Meget snart. 🙂

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mette
  3. oktober 2010 at

  Stakkels Kaj… hvad havde han gjort siden han skulle sidde der så længe 😉

 • Reply
  Helle
  3. oktober 2010 at

  Ak ja, det var ikke som dengang han sad oppe på vores EGET tag og han var alene hjemme, da stigen væltede og han måtte råbe over i naboens have, om at komme og rejse den op. Stakkels Kaj.

 • Læg en kommentar