1 In Mine cykler

Den nye cykel …

Det er blevet marts og dermed er min nye cykel kommet hjem til Cykelservice. Nu skal jeg bare have den gjort klart – så varer det ikke længe, før jeg kan komme ud at køre en tur på den.

Umiddelbart tænker jeg lige (nu da jeg ser den IRL og ikke bare i kataloget): Hold op, hvor er den HVID!

nycykel

Hmmmm … det må jeg lige vænne mig til. Det der hvide styrbånd der? Uff – det kan man da hurtigt få snasket til.

Nå – det passer jo helt perfekt. For i morgen er der vintercupafslutning i Sønderborg og vintercupafslutning markerer for mig, vinterens afslutning og forårets komme.

Jeg ville bare ønske, at omstændighederne omkring mit køb af ny cykel lige nu, havde været anderledes – og ikke foranlediget af et indbrud i mit hjem. Jeg kan mærke, at glæden ikke er helt den samme, som de foregående 2 gange i mit liv, hvor jeg har købt en splinter ny racercykel.

Jeg vil egentlig bare gerne have min røde Vision Bike.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Catarina
  2. marts 2013 at

  Hold nu k*** hvor er det en smuk cykel (ved ikke om cykler kan være smukke) Det er præcis sådan én jeg ville køb hvis jeg var en lige så stor cykelentusiast som du. Jeg nøjes med min almindelige Avenue som fra på tirsdag, skal stå for min daglige transport til og fra arbejde. 🙂

 • Leave a Reply

  Read more:
  Vi elsker vort land

  Onkel Olavs Sankt Hans bål blev tændt ved 20 tiden, da de medbragte pølser var grillet og fortæret. Ilden tog godt fat og der kom hurtigt blus på Magnus' til...

  Close