1 In Mallorca

Den Sorte Synapse

Den Sorte Synapse hang klar til mig i hotellets bike-station, da jeg ankom til Mallorca ved middagstid. Kaj havde mine måle med hjemmefra og cyklen blev indstillet på milimeter, så den passede til min egen derhjemme.

Jeg fik også fat i en damesadel, som Kaj satte på (jeg kom i tanke om – hvad jeg ellers indtil i dag havde glemt – at den første og eneste dåse buksefedt, jeg nogen sinde har investeret i, den måtte jeg købe hernede på Mallorca, efter et par dage på en lejet cykelsadel. I ved, buksefedt, det køler så dejligt, at man bliver helt kold i røven. )

Det er mange år siden nu.

Kaj havde i øvrigt også taget mine egne pedaler med, dem fik også sat på.

Kl. 15.30 var der afgang på den første lille rulletur og 16 nåede at blive klar til at tage med.

Vi røg gennem en masse trafik og Mallorca 312 cykelløbet, som køres hernede i dag. Men turen gik fint og Den Sorte Synapse var godkendt, hvilket Kaj var rigtig, rigtig glad for. Glad kone = mindre bøvl for Kaj 🙂

Vi skal se dyner tidligt i aften. Godnat.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    venterpaavin
    29. april 2018 at

    At få ny cykel er det bedste!
    – A

  • Læg en kommentar