0 Udgivet i Mine cykler

Den var lyserød!

Kaj er taget til Klitmøller, for at cykle gravel i 4 dage. Jeg var egentlig også både inviteret og tilmeldt turen, men da jeg opdagede, at jeg ville være ene quinde blandt 15 mænd i 4 dage, meldte jeg fra!

Det har jeg ikke fortrudt.

Nu har jeg mit hus for mig selv i 4 dage og det hører til sjældenhederne, at jeg har det, nu hvor Kaj ikke har job med rejseaktivitet mere.

Så i aftes rullede jeg mig en ensom tur på min Cube bike. Det er sørme længe siden, jeg har cyklet tur på den. Men hvor er den dejlig at cykle på! Men det kniber nu med at nå at motionere alle mine cykler.

Apropos cykler …

Da jeg cyklede over Storebæltsbroen i lørdags, så jeg den FEEEEDESTE cykel, jeg nogensinde havde set! Et øjeblik glemte jeg alt om modvind og træthed og farlige familiecykelister og så KUN den LYSERØDE SPECIALIZED der foran mig.

Og jeg sansede at dreje hovede, da jeg kørte forbi den og sige til ejerinden:

“Hold kæft en fed cykel!“.
“Tak”, råbte hun tilbage i modvinden.

Forleden tonede cyklen sørme op på min skærm igen. Denne gang var den (og ejerinde) på cykeltur med en af mine Strava-veninder og jeg genkende den straks og skrev “Jamen, er det ikke …?”.

Aajjjj – den ville jeg gerne eje. I den farve. Den har den rigtige “douce”, støvede-rosa farve, som jeg godt kan lide.

Jeg har sat min cykel-mægler (Kaj) til at lede efter den og han har (vist nok) også fundet den. Men bare ikke lige i den rigtige farve.

Godt nok har jeg mange cykler. Men HVIS jeg kunne finde den her, så tror jeg simpelthen jeg ville afvige fra mine købestops og gøre mig til ejer af den her lyserøde Specialized, som erstatning for min 8 år gamle Frøken Cannondale.

Hmmmm… #verdenerrosa.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar