0 In Fest

Der er så yndigt …

Der er sølvbryllup på programmet i den her uge.

I aftes var 22 mennesker samlet i vores indkørsel for at binde æresport. Senere kørte vi ud og satte porten op hos sølvbrudeparret (som ikke var hjemme). I morges var det tidligt op og til morgensang.

“Det er så yndigt at følges ad, for to, som gerne vil sammen være, da er med glæden man dobbelt glad og halvt om sorgen så tung at bære.. “.  Sød tekst, egentlig. Jeg kan li’ den. Man bliver sgu helt rørstrømsk sådan en tirsdag morgen kl. 07 – hvor man ellers opdager, idet man åbner munden for at stemme i, at der nærmest INGEN lyd kommer ud af ens stemmebånd på den tid af døgnet.

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Gasolin forever – det er aldrig for sent …

I 1975 var jeg 10 år. Min lillebror var 9 og min moster var 16.Min moster fik en god idé. Gasolin havde lige udgivet Gas 5 - mosteren inviterede nevøen...

Close