0 In Familie

“Fane løft – fane hils”

Det er 25. oktober og dermed Kajs fødselsdag igen.

Vi gør holdt ved Brenderup Bageri på vej til arbejde og fødselaren henter store poser med friskbagt bagerbrød. Det er til kollegerne.

Selv har jeg en lille smule dårlig samvittighed fra morgenstunden af. Denne travle oktobermorgen blev der ikke tid til megen morgenbordshygge i vores hjem. Og så opdagede jeg faktisk, at jeg ikke havde så meget som et eneste papirsflag i skuffer eller skabe, at pynte op med!

Min sorte samvittighed letter lidt da jeg ser snap-chatten fra Kajs kontor denne morgen.

Heldigvis er han ansat i en organisation der forstår at holde dannogsbrogsfanerne højt 🙂

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Korrekturlæser

Jeg generer vist ingen, hvis jeg forener det praktiske med det behagelige i aften.Jeg læser korrektur mens jeg spiser aftensmad ...

Close