0 In Bolig og hjem

Der høstes ved rækkehushaven

Dagen startede med en 85 kilometers cykeltur i ensom majestæt. Kaj ville køre “kort-og-hårdt”. Jeg havde lyst til en “long-slow-distance”. Derfor splittede vi op og cyklede hver vores tur.

Vi mødtes hjemme til en sund slanke-frokost (og nok af den, Helle og Kaj på Kur er aldrig noget med at sidde og stikke til et salatblad. Vi er livsnydere!). Rørt tun, røget laks, fyldig salat og nye kartofler – og en brombær-smoothy til dessert.

Naboen høster – mit camera fanger hans maskiner fra min rækkehushave.

Jeg har noget med #monstorstorelandbrugsmaskiner – de imponerer og skræmmer mig på én gang.

De første år vi boede på Omøvænget, havde vi også monster store landbrugsmaskiner i baghaven, som vi kunne kigge på når de høstede markerne bag vores hus. Senere blev markerne udstykket og bygget til med parcelhuse. Da børnene var helt små, og vi boede i Faaborg, gik vi ned til markerne bag vores lejede rækkehus og kigge på maskinerne der høstede ude mod Dyreborg. Jeg synes det er hyggeligt når de høster.

Kaj har allerede sat sig til rette foran Tour de France (jeg følger trop om lidt).

Vi er gode til at bruge vores eget hus som sommerhus. UD i sommerlandet omkring os og så hjem og slappe af og hygge os og her er – seriøst – ingen hus-og-have projekter, der kan stjæle vores sommerferietid.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar