0 Udgivet i Bakker

Der var 1, der var 2, der var 3 ….

Der var 1, der var 2, der var 3, der var 4, der var 5 på cykeltur. Der var 6, der var 7, der var 8, der var 9, der var … 10 på cykeltur.

I hvert fald da vi startede ud hjemmefra. Da vi kom hjem, var vi nede på 4. “Der kan du selv se, jeg duer ikke til at være turleder”, sagde Allan – som var freelance Kaptajn i dag. Meeen – så let slipper han ikke!

Han lavede nemlig en rigtig god bakketur til os. Han lagde ruten forbi Skærbæk, Ny Højen og Vejle. Munkebjergbakken slap vi for. Den er optaget af Munkebjerg Classic i dag. Hjemad via Børkop, Bredstrup og Fredericia.

Mandefaldet var hverken ruten eller kaptajnens fejl. Så Allan? Prøven er bestået – du er hermed certificeret Kaptajn!

Min cykelcomputer sagde 84 kilometer med en gennemsnitshastighed på 27,5 km/t.

Hvor er der altså mange bakker, derovre i Jylland. Og nogen bjergged bliver jeg aldrig. Jeg skulle tabe mindst 10 kg og begynde at styrketræne. Aldeles urealistisk!

En vis herre her i huset er ellers begyndt at snakke om, at gøre Claude Criquelion til målet for næste års træning. Hvis han gør alvor af det, vil jeg med!

Nej, hvor skal jeg klappe ham op gennem alle hårnålesvingene. Hvor skal jeg nulre han skuldre og massere hans lår. Men cykle selv? Ellers tak ….

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar