0 Udgivet i Motionscykelløb

Det bedste ved Odense-København

Turen Odense-København gik fantastisk godt.

Kit og jeg cyklede sammen hele vejen. Vores gennemsnitshastighed endte på 27,8 km/t. Pigerne fra FCC var vi nødt til at lade køre, for vi ville i alle depoter og de ville gerne køre igennem. Så Kit og jeg tog en pause på samtlige depoter. At komme af cyklen, strække ryg og ben, få lidt at spise og drikke, er et break som giver mig god fornyet energi.

Kit og jeg holdt sammen i mylderet hele vejen og kl. 20.30 cyklede vi over målstregen med hinanden i hånden.

Det bedste ved turen var ruten. En rigtig dejlig rute på helt små veje, hvor vi stort set ikke mødte traffik. Der var så mange mennesker, at man havde fornemmelsen af at cykle i ét gigantisk stort felt. Det har jeg ikke oplevet siden Tøserunden (som jeg har kørt 4 gange. Der er 6-7000 deltagere) og Hamburg Cyclassics med 20.000 (!!) deltagere (her var jeg med i 05 og 06).

Det var en fantastisk oplevelse, at cykle hen over Storebæltsbroen.

Kit fra Baghjulet bagerst – FCC’erne i front på vej over Storebæltsbroen.

Og det var fantastisk, da Køge bugt pludselig tårnede sig op i et flot, flot landskab foran os. Tænk at vi havde cyklet tværs over Sjælland!

Vejrt var pragtfuldt. Vi havde rygvind hele vejen.

Kit og jeg havde ingen defekter. Ingen fysiske problemer. Vi aftalte at cykle, så vi hele tiden havde en lille smule overskud. Med vinden i ryggen gav det os en noget lunde konstant fart på 28-30 kilometer i timen.

En helt igennem dejlig dag på cyklerne!

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar