0 Udgivet i Bolig og hjem

Det, der overlever – #2. Sommerkjolen.

Projekt tæl-dit-tøj. Hvorfor gemmer jeg den Noa Noa kjole på 9. år, når jeg (i sandhedens navn!) ikke kan passe den mere?!

Jeg købte den i Noa Noa, dengang Emilie arbejde der. Butikschefen gav ekspedienternes mødre 60% rabat (hvilket vist ikke helt var iht. reglerne, men det vidste jeg ikke dengang) – en fin sommerkjole til en god pris.

Jeg har gransket mit arkiv, for at se om jeg har billeder af mig selv med kjolen på. Det har jeg ikke … og så alligevel. Jeg fandt det her:

En Selfie jeg egentlig tog, fordi jeg skulle vise pigerne mit nyklippede hår.

Den er laksefarvet!

Jeg har en gang for mange år siden hos en Farvekonsulent fået at vide, at da jeg er “sommertypen” kunne jeg ikke bruge laksefarvet, hvilket jeg omgående afviste som det værste vrøvl.

Kjolen har et lille bindebånd om taljen. Talje? Åh, ja, det var sådan noget jeg muligvis havde den sæson.

Den eneste dag, hvor jeg kan huske jeg havde kjolen på, var den dag i 2013, hvor vi – dødtrætte – vaklede rundt i Paris. Efter en uges knaldhårdt arbejde i Dini Tours depot, med sved og støv og skidt, trængte jeg til at tage ud i Paris i en pæn kjole og slappe af.

Dødtrætte, var vi den dag.

Hvert år siden dengang, pakker jeg sirligt kjolen ud af sommerkassen. Stryger den pænt og hænger den på en bøjle. Her hænger kjolen hele sommeren, indtil jeg om efteråret pakker den sirligt ned igen og stiller kassen væk for vinteren.

Jeg kan ikke passe den mere!

Den sæson jeg købte kjolen var Nikoline og jeg på skrump sammen. Vi kørte bikini boot camp og spis-maven-flad og fit-på-100-dage. Og vi cyklede som vilde og blodige og vi var åleslanke.

History …

Hvorfor hiver jeg den ikke bare ud?!

Jeg kan ikke! Og der er en årsag.

Den er så fin!

Jeg vil ikke give kjolen væk, før jeg finder én, der vil sætte lige så meget pris på den laksefarvede Noa Noa Kjole, som jeg selv gør – og iøvrigt kan passe den. Og den person har jeg ikke fundet endnu.

Så til sommer pakker jeg den sirligt ud af sommerkassen, stryger den og hænger den på en bøjle. I et regneark kan jeg beregne mig frem til, at hvis jeg taber et kg om ugen fra nu af … så ville jeg kunne passe sommerkjolen til Nikolines bryllup.

Er det realistisk?

Ja for fanden! Tro på det, Helle.

Jep. Den Laksefarvede Noa Noa sommerkjole får sin 9. sæson i HyggeHelles garderobeskab!

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar