1 In Kraveben

Det dufter af forår udenfor!

Solen skinner og det dufter fantastisk af forår udenfor i dag!

Irene og jeg cyklede 50 km sammen. Turen var rigtig god for min psyke – jeg havde godt af at komme ud på cyklen og mærke, at jeg godt kan, selvom jeg fik dårlige nyheder om mit kraveben i fredags.

Det gør faktisk mere ondt at svømme og lave armbøjninger og føntørre hår, end det gør at sidde på cyklen.

Jeg kan stadig cykle – ergo gør jeg det 🙂

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Kirsten
    27. februar 2012 at

    Du skal da også bare cykle så længe der ikke er nogen der stopper dig. Jeg syntes godt nok det er længe at skulle vente 3 uger på at få et svar – og det ser lidt mistænkeligt ud, det der kraveben. Udnyt det gode vejr så længe og så må du jo tage det som det kommer. Bare mærkeligt at de venter så længe med at reagere, ville det ikke have været mere effektivt at operere med det samme i stedet for at vente til du lider alle helvedes kvaler? Også første gang det skete – har de ikke lært af erfaringen?

  • Læg en kommentar