0 In Hverdagen

Det er hverdag og det er OK

Farvel og tak til 14 dages ferie. Hold op, hvor gik det hurtigt!

Sådan en mørk januar morgen glæder jeg mig over min (med alderen opbyggede) evne til at finde små ting i hverdagen, at glædes over:

Jeg glæder mig over de små havelygter jeg tændte lys i i aftes – de brænder stadig smukt ude i sneen her til morgen.

Og apropos sne – hvor er jeg dog heldig, at jeg ikke skal ud i morgentrafikken i det vejr! Jeg ville kunne spadsere på arbejde, om så snedriverne var 10 gange så høje.

Jeg glæder mig over den første madpakke – jeg snitter gulerødder (det er jo januar). Ahhrr – hånden på hjertet: Jeg snitter jo også gulerødder i december.  Men hvor er det rart, at jeg tog god hånd om sundheden allerede 3. juledag. Så føles kroppen go’ at være i selv på årets første mørke hverdag.

Og hvor er det dog dejligt, at jeg fik cyklet 140 km på min mountainbike i min juleferie. Jeg kan stadig mærke gårsdagens dejlige vintercup-cykeltur i min lår her til morgen.

Om lidt kører jeg Kaj til toget. Han har en flyver han skal nå fra Kastrup ved middagstid. Han skal tilbage til Norge efter 14 dages juleferie.  

14 dage!!! Det har da hørt til sjældenhederne, at vi har haft SÅ mange dage sammen i vores ægteskab, inden for det sidste år. Hvor er det dejligt at tænke på, at denne turnus bliver den sidste. Om 3 uger kommer han hjem for at blive.

Og så skal det blive godt at møde kollegerne igen. At høre hvordan deres juleferie er gået. At spise årets første madpakke sammen med dem.

At tage fat på alle de spændende opgaver, der hvor vi slap dem før jul.

Jo – Det er hverdag igen og det OK.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar