0 In MTB

Det var fanme uhyg’ligt, du …

Godt en time inde i vores Aften-tour, drejede Dorte og jeg ind i Staurby Skov. Vi var på vej hjem nu.

Det var helt mørkt og de kraftige lygter på vores Mountainbikes var tændte.

aftentour

I den mørke skov giver vi os til at fortælle hinanden GYSERHISTORIER.

Jeg fortalte f.eks. Dorte om dengang jeg blev antastet af en hætteklædt mand på en mørk parkeringsplads, mens jeg stod bøjet ind i min bil, for at sætte lille Nikoline fast i sin autostol. Og Dorte fortalte mig, om dengang en fremmed mand havde sat sig ind i hendes bil, under påskud af, at ville vise vej. .

Det var fanme uhyg’ligt, du …

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Den der gemmer til natten …

De seneste uger har jeg pulset om de modne figner på mit figentræ. Jeg fik figentræet i juni i tillykke-med-at-du-overlevede-din-blodprop-mor gave af mine døtre. Nu er der modne frugter og...

Close