0 In Livskvalitet/ MTB

Det gode liv

I går, da vi var på jule MTB tur cyklede vi forbi mange mennesker, som var ude at spadsere tur i skovene. Mountainbikere er ikke altid lige populære når de kommer fræsende på skovstierne, men i vores klub er vi meget bevidste om at køre pænt og hensynsfuldt, og om at tage hensyn til skovens øvrige brugere.

Hils pænt på folk, stik dem et smil – så smiler de næsten altid igen. Vi cykler jo med ”reklame” på ryggen og kører én af os ”råddent”, så er det ”Baghjulet” der kører råddent.

I går da vi var på jule MTB tur mødte vi mange fodgængere, der lige som os var ude at nyde skovene. Og vi hilste pænt, smilte og ønskede glædelig jul, når vi passerede – og folk trådte smilende til side og kiggede efter det imponerende felt af cyklister.

Ét sted passerede vi et selskab, som gik i små grupper – og netop som vi passerer en pelsklædt dame, udbryder hun højt og på klingende udenbys (sjællandsk), mens hun med udslåede arme pegede på os:

”DET er det gode liv! DER har vi det gode liv. Vi har fundet svaret. Nu kan vi gå hjem til vores psykologilærer med løsningen på opgaven!”.

Vi smilede bare igen og forstod vel egentlig ikke helt.

Måske har det været en flok kursister på Jule- & Nytårskusus fra den nærliggende højskole, som har været sendt på spadsere tur i skoven, for at finde det gode liv.

Damen i pelsenfrakken fandt i hvert fald os  🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
8 miles

Tirsdagens træningstur trak ud, pga. en punktering på hjemvejen (ikke min). Min klubkammerat forsøgte sig med 2 forskellige slanger - de var begge to for lange?! Kl. var 21.30 da...

Close