0 Udgivet i Arbejdslivet

Det har været en dejlig morgen

Mandag morgen kl. 6 startede “Løbeprogram for overvægtige”‘s 5. uge. Jeg bærer over med mig selv, selvom jeg kun løb de to ud af 3 ture i sidste uge.

Programmet siger, jeg skal løbe min 3-km rute – helst hele vejen og hvis jeg ikke kan det, så skal jeg holde så få 1-minutters pauser som muligt.

Jeg hold 1 ét-minutspause og 2 halvminutters. Det er jeg vældig godt tilfreds med.

Så hjem. I bad. Klædes pænt på (aargghh!!! Har revet hul i mine fine, fine NOA-NOA blonde kjole. Pis!! jeg vil have den på alligevel.).

Så lægge make-up. Sætte hår (hurtig klaret, når man er korthåret).

Jeg er stadigvæk ikke klar til morgenmad, for løb giver mig en let kvalme/madlede. Det føles som om alle indvolde skvulper rundt, når man løber ….

Så jeg reder senge. Lægger noget tøj sammen. Ordner stuen pænt. Tømmer opvaskemaskinen … hvorefter jeg endelig er klar til lidt morgenmad.

50 g. havregryn kogt til grød + 1 banan. En liter vand og en kop kaffe.

Så åbner jeg computeren og krydser fingre for, der ikke er nogle hastemails, der skal tages hånd om indenfor de næste 8 timer.

Jeg er nemlig på vej på Photohosp kursus. Efteruddannelse, kurser, seminarer, netværksmøder osv. er en vigtig del af mit arbejde og det VIL jeg have tid og helst råd til. Og i modsætning til dengang jeg var lønmodtager, skal jeg ikke længere spørge nogen chef om lov -bortset fra mig selv, og jeg siger ALTID ja, når det handler om at blive dygtigere 🙂

Heldigvis er der ingen der kræver mig akut lige nu, så jeg kan med god samvittighed køre til Kolding og fordybe mig i Photoshop CS6.

Det har været en dejlig morgen.

Forhåbentlig bliver det også en dejlig dag.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar