0 In Sikker på cykel?

Det kan ikke være rigtig

Vi var lige landet i Kastrup sent I går aftes, efter den lange rejse hjem fra Provence. Først 2 timer i bus fra udstedet Buis-les-Baronnies til Montpellier, (et par timers ventetid i lufthavnen) så fly fra Montpellier til Amsterdam (et par timers ventetid i lufthavnen) så fly fra Amsterdam til København …

… og vi skal være glade for, at Gislev Rejser fandt den hjemtur til os, for nogle uger før turen blev alle vores hjemrejsefly lige aflyst, og der var fare for vores tur ikke kunne gennemføres. Så tak fordi I fandt den her 12 timer lange og kringlede hjemtur til os, Gislev …

Og nu var vi endelig nået til Kastrup og havde kun den (gratis, tak Gislev) bustur fra Kastrup til Middelfart tilbage.

Så stemningen var god.

Og så åbner vi vores telefoner og ser den forfærdelige nyhed:

Vi blev fuldstændigt chokerede allesammen!

Den sympatiske cykelrytter og folkekære cykelkommentator – død af de kvæstelser han pådrog dig under en træningstur i Belgien dagen før VM i landevejscykling skulle begynde, hvor han blev ramt af en bil.

Det er forfærdeligt og ubærlig!

Hans stemme var lydbilledet i min stue, forår, sommer, efterår, når han kommenterede cykelløb.

Han var familiefar.

Far tog ud på cykeltur og kom ikke hjem mere.

Jeg kan slet ikke bære det. Jeg tænker på hans familie og på alle de cykelryttere jeg selv kender, som der ikke må ske noget med!

“Hvil i fred”, kan jeg se at folk skriver på de sociale medier. Jeg kan ikke få mig selv til at skrive de ord. De er helt forkerte. Han skal ikke “hvile” nogen steder, han skal bare komme hjem til sin familie.

Det kan ikke være rigtigt, det her.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar