1 Udgivet i Kraveben

Det seneste røntgenbillede

Så fik jeg fingrene i det røntgenbillede jeg fik taget på Kolding Sygehus i mandags.  Der er nu 12,5 mm forskydning mellem knogleenderne. Desuden kan man se at frakturen er begyndt at se blød ud i kanterne. Det er tegn på at knoglen er begyndt at lukke sig og er ved at udvikle det der hedder pseudoarthrose – “et falsk led”. Der er ikke længere mulighed for, at knoglen kan gro sammen uden operation.

Jeg spurgte lægen, hvorfor jeg så har fornemmelsen af bedring, for jeg HAR jo ikke de smerter, jeg havde for 4 uger siden. Han forklarede det netop med, at overrevne nervetråde i hver knogleende nu er ved at hele op, hver for sig. Bedringen har ikke været et udtryk for, at det groede sammen.

Nu glæder jeg mig bare til at få operationen overstået på onsdag.

Til sammenligning så bruddet sådan her ud, 3 uger efter jeg brækkede det:

Og så fint her så det ud, en time efter, jeg røg i asfalten oppe i Bogense pinselørdag:

Det er simpelthen bare blevet værre og værre og værre …

Andre blogindlæg

1 Comment

  • Svar
    Fru E
    8. juli 2010 at

    Det er simpelt hen helt vildt på den dårlige måde. Som skrevet før, så håber jeg operationen får dig hurtigt i bedring.

  • Læg en kommentar