0 In Vintercup

Det’ sgu da Suttetræet?!

Da Dorte og jeg startede vores Vintercup fra Svanninge Hallen kl. 10.18 i dag, startede vi med at køre ud til post 6.

Den lå ved et træ og da jeg så det gamle knudrede træ, slog det mig:

Det’ sgu da Suttetræet!!

Suttetræet, som jeg fotograferede Kenneth ved én søndag i maj 2011, under en træningstur der gik igennem Millinge. Der var godt nok ikke nogen sutter på mere, men de kunne jo være taget af, her 9 år efter.

“Nok se, men ikke sutte” – jeg syntes jeg kunne genkende træet

MIG hjem og slå op i mine arkiver. Arrgg pis – jeg fik min første Garmin måneden efter turen forbi Suttetræet i maj 2011. Jeg kan ikke dokumentere, om ruten rent faktisk gik forbi her.

Nå – Dorte og jeg kørte den fedeste tur i bakkerne omkring Svannninge i dag. Vejret var SKØNT, underlaget MUDRET og vores humør helt oppe at ringe. Vi nød turen så meget, at vi næsten glemte tiden og derfor kom vi 13 minutter for sent i mål og DET er noget der æder point.

Så hjem til et OVERFYLDT baderum, hvor damerne stod som sild i en tønde … og KOLDT vand i bruserne.

Dernæst afslutningsmiddag med cykelvennerne og masser af klapsalver til dem, der har kørt podiepladser hjem.

Vi sluttede vores 5. vintercupsæson sammen med en 6. plads i vores klasse og vi er top-tilfredse med sæsonen og har allerede aftalt, at vi snupper én mere. Jeg ÆÆÆLSKER at komme ud og se nogle nye veje – det er det fedeste ved vintercup. At få udleveret kortet og ikke ane, hvad man får at se omkring næste træstup.

Og så håber jeg ellers bare, at marts byder på mere tørvejr, så jeg kan komme endnu mere ud at cykle udenfor.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar