1 Udgivet i Håndarbejde

Det sidste håndarbejde

Min svigermor nåede ikke at blive færdig med sit sidste håndarbejde.

Jeg har taget det med hjem og jeg har besluttet mig for at gøre babytrøjen færdig. Det var Emilie der bestilte farmor til at strikke trøjen til venindens baby. Nu er jeg bange for, babyen er nået at vokse ud af størrelsen.

Nu gør jeg den færdig og så gemmer jeg den væk.

Hvem ved, måske kommer trøjen en skønne dag til sin ret, et sted hvor farmors sidste håndarbejde ikke bare er en bomuldstrøje, men en genstand af affektionsværdi.

Andre blogindlæg

1 Comment

 • Svar
  Susan
  17. oktober 2009 at

  Jeg har saadan et nostalgisk sidste stykke haandarbejde fra min mormor og muligvis ogsaa min farmor – min daabskjole.
  Min mormor strikkede den, eller det meste af den, saa kunne hun ikke strikke mere og min mor maatte strikke den faerdig. Min farmor syede underkjolen. Min mormor levede mange aar endnu, men kunne ikke strikke mere, min farmor doede 2 aar senere.
  Cathrine er ogsaa doebt i den.

 • Læg en kommentar