3 In Litteratur & Læsestof

Det smørede grin stivner

Jeg er færdig med at læse “Skandalen om Nordisk Fjer”. Mit smørede grin stivnede på sidste side. Ballonen brister, Johannes Petersen bedrageri bliver afsløret og aktionærerne står med et tab på 700 mio. kr. Mange, mange medarbejdere mister deres arbejdsplads – én af dem lå her i byen.

Og så har den hængerøv til Johannes Petersen ikke engang røv nok i de nålestribede til at tage ansvaret for det, han har gjort. Han skyder sig hjemme i badekaret og efterlader sig et brev, hvor der står “Undskyld”.

Undskyld?!?

Hvor fejt! Men sikke et drama.

Pludselig kommer jeg i tanke om et brev. Mig ind og rode i én af Kajs gamle støvede mapper. Dælme om han ikke søgte en stilling som tekniker i NF Udviklingscenter kun 3 år før Nordisk Fjers katastrofale situation blev rullet op. Tja, hvad ved vi når alt kommer til alt om de virksomheder, vi engagerer os med? Og alligevel er deres skalten og valten med penge og lederskab så afgørende for vores liv og fremtid.

Hvor-om-alting-er: Jeg er igen, igen løbet tør for læsestof …

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  skoge
  11. januar 2011 at

  Jeg vil anbefale en tur på biblioteket og låne en lille og meget læsevenlig bog af forfatteren og skuespiller m.v. Flemming Jensen
  Vejledning i sælfangst og andre beretninger fra Grønland.
  Der skriges af grin fra side 1 til side 94 – det er et løfte…

 • Reply
  Charlotte
  11. januar 2011 at

  Helt enig

 • Reply
  Helle
  12. januar 2011 at

  Den snupper jeg. Der er ikke noget, som et godt grin 😀

 • Læg en kommentar