0 Udgivet i Motionscykelløb

Det var ikke SMART

Så for syv sytten. Nu snerper det til. Billetten til Tour de Storebælt er ankommet.

Tirsdag aften var jeg hjemme fra arbejde kl. noget i 17. Så har jeg under en time til at stå cykelklar ude ved mødestedet kl. 18. Der er sikkert 70 km på programmet inden sengetid.

Jeg ooooorrker det ikke!

Slet ikke på en tirsdag, der kommer efter en mandag, hvor vækkeuret ringer kl. 5.30 og jeg er hjemme efter en dag med arbejde og gymnastiktræning kl. 21.

Oooorker det ikke …

I stedet lander jeg hjemme efter arbejde. Slapper lidt af. Nusser lidt rundt. Vasker tøj, laver mad. Spiser aftensmad sammen med Kaj. Snakker om dagen der er gået. Og tager kaffen med hen i sofaen.

Træningsplanen siger 1620 kørte km år til dato. Ikke helt det, jeg havde planlagt at nå, men jeg glemte en vigtig faktor i SMART-modellen.

Var træningsplanen Specifik? JA.
Var den Målbar? Ja.
Var den Attraktiv?. Tjoe …
Var den Tidsbestemt? Ja.
Men var den Realistisk …. Nej!!

Jeg kan ikke NÅ at cykle 200 km om ugen efter fuldtidsarbejde og andre aktiviteter. Så meget vil jeg det simpelthen ikke.

Og jeg oooorker ikke.

Men, hvad pokker. Dorte og jeg blev alligevel enige om i torsdags, at 100 km kan vi sgu altid køre på rutinen. Vi cykler jo bare til indtil vi er i mål. Og forresten, så handler det hele alligevel om vejret. Bliver det solskin og rygvind, bliver touren som en leg. Hvis vi får kulde, storm og regn – ja, så er min cykel sgu nok til salg igen. Sådan er det hver gang.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar