0 In Hverdagen

Det var tæt på!

Jeg var SÅ tæt på at falde i med begge ben, under min påskeferie i sidste uge!

Det skete om lørdagen. Vi havde brug for at gøre lidt fødevareindkøb og kørte ind til byen. Og fordi vejret var fint og vi var i humør til det, så gik vi en tur op og ned ad byens gågade. Butikkerne har jo været lukket siden december og er først for nyligt lukket op.

Og pga. den gode stemning, forvildede jeg mig ind i en butik og pludselig fandt jeg mig selv i et prøverum, i færd med at prøve tøj!

Så for syv sytten!

Købestoppet!

Hvad skulle retfærdiggøre, at jeg allerede nu brød det og hjemtog mere tøj til de 155 stykker, jeg allerede har i mit klædeskab? HELDIGVIS modstod jeg. Jeg kom ud af butikken uden at købe noget.

Dødsygt, i øvrigt, at gå rundt i byen iført mundbind. At skulle tælles, for at få lov at gå ind i en butik. Jeg har ikke været i butikker siden de åbnede for nogle uger siden og ved gud – jeg kommer ikke til at tilbringe meget tid på shopping, så længe de Corona-restriktioner står på. Det er bare ikke nogen fornøjelse.

Næ – så hellere hjem til sommerhuset. I cykeltøjet og ud i det friske coronafrie luft.

Påskeferien er forbi. Hverdagen er startet igen. Arbejdsdagen i dag var stille, men dog effektiv. Det stormer og hagler uden for. Min planlagte cykeltur udsatte jeg til vejret er lidt venligere stemt. Hvorfor have debut på racercyklen i storm og slud, efter en lang vinterpause, der oven i købet bød på 4 brækkede ribben. Det haster ikke.

I stedet brugte jeg eftermiddagen på lidt foreningsarbejde. Opsætning af en annonce for klubbens MTB/Gravel arrangement.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar