0 In Foreningsarbejde

DGI årsmøde, med afbræk …

Fredag stod i hovedpinens tegn. Fredag aften fik jeg ovenikøbet kvalme, men gik egentlig bare tidligt i seng og troede det var det.

Lørdag morgen kunne jeg ikke spise morgenmad.

DET burde ellers ringe alle alarmklokker. Når JEG ikke kan spise, er der noget galt!

Alligevel tog jeg toget til Købehavn, for at deltage i DGI’s Årsmødet. Jeg havde glædet mig.

dagsorden

Tja – allerede inden årsmødet gik i gang, lå jeg koldsvedende på badeværelset og Kaj ventede på mig udenfor og spurgte om jeg var OK. Jeg havde før været bedre.

Men det lykkedes mig da at vakle igennem dagen …

workshops

… og gennem eftermiddagens Workshops (selvom jeg et par gange måtte LØBE mod dametoiletterne). Af banen, af banen – dem der er mest grønne i hovedet, kommer foran i køen.

hellestemmer

Og selvom jeg var ude og “råbe på Ulrik” mellem debat og afstemning (Kors! Hvor jeg brækkede mig! på bedste bulimikervis tørrede jeg øjnene, og gik professionelt tilbage til arbejdet), så fik jeg afgivet mine (vigtige) stemmer, og var dermed medvirkende til, at DGI Fyn får 1 million kr. mere at arbejde med til næste år. Der var glade ansigter i salen – det var et godt årsmøde for DGI Fyn.

Til sidste stemte jeg ja til de nye ansigter i hovedbestyrelsen.

Og vendte mit eget (grønne!) fjæs mod hotelværelset. Her dejsede jeg om kl. 19.30 og nej, der blev ingen galla-middag til mam-Helle i går aftes. Den nye kjole kom ikke i brug.

hellebraeksyg

Jeg har regnet ud, at jeg spiste 800 kalorier i går og at samtlige af dem endte i toilettet. BRDWWRRYYYRRKKK. I dag er jeg ærlig talt en smule mat i sokkeholderne.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar