0 Udgivet i Foreningsarbejde

DGI Årsmøde

Jeg fik heldigvis meget mere ud af DGI årsmødet i år (i modsætning til sidste år, hvor jeg blev syg). Det er andet år, jeg deltager som delegeret.

dgiaarsmode1

Jeg hørte hele årsberetningen (og den var god) og jeg var i stand til at stå op, under alle fællessangene. 🙂

Og jeg fik afgivet mine stemmer.

dgiaarsmode2

Om eftermiddagen bookede jeg mig ind på den workshop, der handlede om næste sommers Landstævne, som jo afholdes i Ålborg. Jeg kom i diskussionsgruppe med nogle gymnaster, der havde deltaget i Landsstævnet mange gange. Sjovt som Landstævnet er en fuldstændig indgroet del af gymnasternes DNA, mens vi cykelmotionister er mere i tvivl om, hvad vi kan bruge Landsstævnet til (Ja? Ok? Så der er et motionscykelløb lørdag eftermiddag og hvad så? Det kan man da ikke få 4 dage til at gå med?).

Jeg fik fortalt, at den rute 120-kilometers landevejsløbet, som jeg skal køre, går af, i stort omfang ligner den rute, Nikoline kørte Amatør VM på sidste år.

2017 er første gang i landstævnets historie der er tilbud om Landevejscykling, MTB og Cross cykelløb i større stil.

Efter gruppearbejde over temaet “Vi har nu 14.000 tilmeldte, men hvordan får vi fat i de næste 14.000?” fik vi fik en rundvisning i Ålborg på udvalgte epicentre og fik fortalt hvad der skulle foregå hvor og hvordan.

Mega spændende.

Det øsregnede og vi måtte visualisere på det her sted, på en dejlig varm sommerdag.

dgiaarsmode3

Jeg glæder mig til at opleve Landsstævnet, som jeg er tilmeldt for første gang nogensinde – selvom jeg lige skal have fundet ud af hvordan jeg skal bo – for det der med at sove på gulvet i gymnastiksal sammen med 50 andre menneske, nej – det er jeg sgu blevet for gammel til.

Galla middagen sprang vi over. Heldigvis fik Kaj og jeg kørelejledhed til Fyn samme aften, første afdeling af vintercuppen køres i morgen og jeg vil ikke gå glip af den.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar