3 Udgivet i Motionscykling

Din træner – Vores Puls

Som bekendt, så vandt jeg jo et 16 ugers forløb med ”Din Træner” på Vores puls i en konkurrence på Facebook i sidste månede. De 16 uger starter i dag.

Jeg har fået tildelt en træner, som er tidligere elite-løber. Han har lagt et træningsforløb til mig, ud fra en masse oplysninger, jeg har givet.

Og uuuhhhh, han har puttet meget løbetræning på programmet. 2xløb og 1xMTB den kommende uge.

Jeg kan svømme løs alt det jeg vil. Det giver ikke så meget til mig cykling, skriver han. Til gengæld giver det så meget andet.

Så i morges kl. 06.30 drog jeg ud på den første løbetur: Jeg skulle løbe i 25 minutter. Skiftevis løbe/gå – lige til at klare. (Hvis det ikke var fordi, jeg var DØDTRÆT efter gårsdagens 2,5 time på cyklen.)

Løbetræning virker appetitregulerende på mig. Når jeg cykler eller spinner bliver jeg sulten som en hunulv – grRROOUUUuuwww! (altså medmindre jeg cykler meget langt og hårdt, så kan jeg godt miste lysten til at spise).

Løb gør mig lettere forkvalmet og jeg kan ikke spise den første time efter løbeturen. Måske skulle jeg hellere løbe om aftenen, før aftensmåltidet?

Uge 1 er gået. Jeg har nedbragt min kropsvægt med hele 700 gram (latterlige 0,9% af min samlede kropsvægt) og er klar til en mandag med et enkelt kundemøde og eller en masse passive timer foran computeren (hvile!).

Andre blogindlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  Nanna Krarup
  7. januar 2013 at

  Nej hvor lyder det spændende . Giver du gode tips

 • Svar
  Lone
  8. januar 2013 at

  Hold op hvor er du heldig med egen træner. Det har jeg drømt om længe!
  Jeg er også spændt på at følge dit program og syntes da at det er flot med 700 gr mindre på vægten!! Du skal måske også tænke på at du omdanner til muskler og de vejer mere end fedt. Men det er ikke så smart at du får kvalme af at løbe, løber du mon for hurtigt!?
  Tillykke med din start – glæder mig til at høre mere

  P.S. selv træner jeg til Lillebæltshalvmaraton’en….. måske også noget for dig?

 • Svar
  Helle
  9. januar 2013 at

  Halvmaraton?! Uha nej – jeg kan dårligt nok løbe 4 km …

 • Læg en kommentar