0 In Familie

Djurs

Det må sgu ikke altid være nemt at være efternøler. De andre børn i familien, er blevet voksne næsten før man selv blev født og de voksne er blevet gamle (og nogle gange FOR gamle) til alt det sjove, bedst som man selv er blev stor nok til at være klar til det.

Farlige rutsjebaner, f.eks.

Men når det er sagt, så har faster Helle her sgu nok være for gammel til vilde rutsjebaner hele sit liv. Jeg HAR aldrig brudt mig om at lade min krop kaste rundt i luften. Jeg forstår ikke det sjove. Jeg synes bare det er ubehageligt.

Det har heldigvis aldrig afholdt mig fra at lave mig en hyggelig dag sammen med de andre. Og det er da også meget rart, at have én til at slæbe rygsække og tage billeder.

PS. Jeg var under massivt pres i går. Til sidst måtte jeg pædagogisk minde niecen om, at man aldrig skal tvinge/presse/lokke eller true andre mennesker til at gøre noget, de selv siger nej tak til.

Man skal respektere andre menneskers nej, lige så vel som man selv har krav på, at blive respekteret.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Sund med Pilates

Nu er det snart 3 måneder siden jeg begyndte at træne Pilates og jeg har flittigt passet min træning ca. 2 gange om ugen. Det går langsomt fremad med øvelserne....

Close