0 In Cykelcross

DM i Cykel Cross

I dag var der DM i Cykel Cross og Nikoline stillede op i klassen Dame Motion – og det blev anledningen til, at jeg skulle prøve at fotografere med mit “nye” kamera – et Canon EOS 350D (gammel model) købt brugt for en “slik” og monteret med et CF kort, lånt af mesterfotografen himself, Gert Lykke.

Hooolda op – det kom der mange dårlige billeder ud af …

daarligtfoto

Og det eneste jeg gjorde var endda, at trykke på knappen 🙁

Måske kan jeg give stormen Egon skylden (sikke et vejr, at køre cykeløb i!). Jeg fik meget regn på linsen. Måske skyldtes det, at Nikoline kørte så stærkt forbi mig, at jeg næste ikke nåede at stille skarpt?

Derhjemme gav jeg nogle af billederne en tur i Photoshop.

nikoline_forpustet

– hvad en dårlig fotograf ikke mestrer, redder Photoshop.

nikoline_springer

Men ellers var mor her super stolt af datteren. For pokker, hvor var det sejt kørt!

nikoline_sidsteomgang

Hun kom igennem den VILDT mudrede bane og kunne bagefter fortælle, at det var det HÅRDESTE hun nogensinde havde kørt – “Mallorcas bjerge, Tour de Paris .. GO HOME”

nikoline_mudderbakke

Respekt herfra – og så bare 3 uger efter, hun fik den nye cross cykel.

maalstregen

Ikke noget at sige til, hun var mere end godt tilfreds med sig selv.

nikoglad

Når man stiller op til et DM, så bliver man Danmarks Mester hvis man kommer først. Og hvis man kommer som nummer 2, så har man fået en 2. plads til DM – også i motionsklassen. Og det gjorde Nikoline i dag – selvom hun griner af mig når jeg siger det – for der var kun 3 kvinder i dag overhovedet. Men en 2. plads til DM er en 2. plads til DM – uanset at alle de andre piger slet ikke kom.

Jeg synes det sejt!

Vel hjemme i varmen igen, foreslår Kaj begejstret: “Skal vi ikke ALLESAMMEN lave vores forskudsregistrering i dag?” . For pokker! Han ER og BLIVER en hyggespreder, ham Kaj 😉

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar