0 In Bare pjat ..

Dø for Vejle

Forleden aften så jeg en udsendelse, der hed noget i retning af Danmark Griner. Værten var Martin Brygmann (og han er jo altid sjov). Jeg så en sanger, der hed Malte Ebert synge en vildt, god ørehænger af en sang, der hed “Dø for Vejle” – en fodboldhyldest. Jeg kunne slet ikke lade være med at nynne med. Den var hummable.

Jeg ville høre sangen igen.

Så jeg googlede “Dø for ….” og så eksploderede mit feed ellers!!

Dø for egen hånd ….? (foreslog Google)

Selvhjælpsgrupper …

Selvmordslinjer …

Terapi …

Psykiatrisk førstehjælp …

Google gik helt amok og på både Facebook og Instagram blev mit feed oversvømmet med hjælp-til-selvhjælp, reklamer for psykiatrifonden, overskrifter som “Depression … mange lider af depressioner uden at vide det”.

SLAP AAAAAF, GOOGLE !!!

Jeg ville bare høre en skide god og livsbekræftende fodboldsang, der hedder Dø for Vejle.

Hør den her 🙂

PS. jeg har grundigt slettet cookies, for at slippe af med mistanke om, jeg skulle være ked af det … Jeg er egentlig bare i godt humør 🙂

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar