2 In Søvn

Drømmer jeg eller …

I aftes ramte jeg sofaen kl. 18.30, godt træt efter en koncentreret arbejdsdag med en hel masse skærmarbejde.

Jeg faldt omgående i dyb søvn!

En time senere stod Kaj og ruskede i mig:

“Kom så, Helle. Vi skal ud at svømme!”
“Svømme?!? Nu!?!”

(Drømmer jeg eller er jeg vågen?)

Jeg var vågen og det er Kajs svømmeprøve som snart skal aflægges. Han træner og han vil have mig med.

20 minutter senere lå vi i bassinet og Kaj har nu selvtilliden så meget på plads, at han tror på han kan svømme de 600 meter på de 45 minutter, som han har til det. Det skal foregå ude i Lillebælt!!! (Yrrrdkkkk – der er brandmænd og tang og … . Giv mig hellere en svømmehal!)

I aftes svømmede jeg 1000 meter. Det tager mig 25 minutter (Hæ-hæ … Kaj ville slet ikke svømme om kap med mig) og det bliver man både vågen og frisk af.

Nu håber jeg vejret i aften arter sig, for så vil jeg ud og prøve en lille rulletur på raceren. Torsdagstræningen foregår i en lille gruppe. Fysikken (ømhed, blågrønne mærker og forstuvet tommelfinger) er så småt ved at være på plads. Tilbage er psyken og den er straks værre …

Jeg skal ud og genvinde tilliden til, at rytteren foran mig cykler fremad og bliver ved med at cykle fremad :-/

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Helle MA
  28. maj 2009 at

  Betyder det sidste, at du var ude og køre torsdagtur eller ikke? Vi kom nemlig lidt sent, og kunne ikke rigtig genkende nogen, og vi kunne i hvert fald ikke indhente dem!

 • Reply
  Helle
  29. maj 2009 at

  Vibeke og jeg kørte i skoven på MTB. Vi syntes det blæste for meget til landevejcykling.

 • Læg en kommentar