0 Udgivet i Ferie

Drømmeferie i Sivota

Så er vi landet hjemme efter en rigtig dejlig ferie i Sivota i Grækenland. Den fedeste lille havneby oppe i fastlandet, uden særlig mange turister.

sivota-somjamesbond

Hotel Agios Nikolaos ligger på en bjergside og …. WOW – sikke et fedt sted!

sivota-fedthotel

Det føltes næsten, som at lande midt i en James Bond film. Når vi vågnede om morgenen, åbnede vi terrasse døren og hørte ikke andet end fuglefløjt og bølgeskvulp.

Og hvor HAR vi bare haft det godt.

I 6 ud af 7 dage lå vi 8 stive timer med tæerne i det Ioniske Hav. Jeg fik læst 3 bøger på de 7 dage (mere om dem senere)

sivota-hellesolersig

Temperaturen var behagelige 35 grader. Takket være vores medbragte P20 sololie, klarede vores hud det fint. P20 beskytter som et skydække på en dansk novemberdag.

sivota-selfiemedkajivand

Hunden I ser på billeder herunder var Italiener og hed “Axel”. Sidst jeg var i selskab med en hund af samme race var den dansker og hed “Preben”. 🙂

denhedaxel

Én enkel dag var vi kulturelle.

sivota-hellekiggerpåudsigt

Vi sejlede til Korfu og oplevede en masse kulturelt.

sivota-kajogstatue

Og vi sejlede tilbage til fastlandet i den flotteste solnedgang, med delfinerne springende omkring skibet. (Bemærke brudeparret der. Perfekt kulisse til at få tage billeder på ens bryllupsdag).

sivota-brudeparret

NU kan der ikke være mange spor af stress-kortisoler i vores blod.

Øst vest – hjemme bedst …. øh, hvis man altså har ét? Vi skal ud af vores her om nogle uger. Flytning og nedpakning af 20 års liv står for døren. Men først skal vi lige nyde eftervirkningerne af afslapningsferien. Jeg håber ikke det er sidste gang vi har været i Sivota.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar