0 In Cykeltøj

“Du har en pakke kommende..”

Meget sent fredag aften ankom Kaj hjem fra en rigtig dejlig mountainbike tur i Provence. Han har så meget at fortælle og viser billeder.

kajmontventoux

Da vækkeuret ringer tidligt lørdag morgen, vil Kajs krop ikke op … det vil min heller ikke. Så vi lytter til dem (kroppene) og sover længe. Vi udsætter Silkeborg til senere.

I stedet giver jeg mig til at prøve cykeltøj. Jeg fik nemlig en e-mail forleden, hvor der stod “Du har en pakke kommende …“. Det er Xtreme Melfar 24 cykeltøjet, som jeg bestilte i webshoppen. Nu ligger det i min postkasse.

Spændt flår jeg pakken op. Der er en damebux, en cykelvest – men ingen bluse. “Blusen skal du hente sammen med dit startnummer”, står der skrevet.

Mit startnummer?! Gad vide, hvad der får dem til at tro jeg har sådan et. Jeg henter ikke starnummer næste weekend. Jeg udleverer startnumre. Øv! Jeg vil have min bluse nu!

enpakkekommende

Nå – bukser og vest passer fint. Om jeg får dem brugt i dag, er ikke sikkert. Det pis-øs-regner udenfor.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Søndag i skoven

Nå, men efter den dejlige MTB cykeltur vi var ude på i fredags, havde Vibeke og  jeg lyst til at komme ud på de breddækkede igen. Vibeke har nemlig en...

Close