0 Udgivet i Bilen/ Trafik

Dyrt besøg i Odense

Det blev et ualmindeligt dyrt besøg i Odense i går aftes, hvor jeg skulle til fødselsdagsmiddag kl. 18. Jeg ankom til byen, direkte fra arbejde, fandt en parkeringsplads. Den var halvtom. Jeg valgte en ledig parkeringsplads mellem 2 andre biler, købte P-billet og gik til fest.

Kl. 21.30 var festen forbi og jeg fandt min bil igen. Jeg betalte min billet – 70 kr. havde det kostet at holde der. Så kørte jeg hjem til Middelfart.

Det var da jeg kørte i garage herhjemme, at jeg opdagede sedlen under min vinduesvisker.

En parkeringsbøde på 750 kr?!

Hvorfor havde jeg fået det, når jeg havde betalt?

“Afgift 03-uhensigtsmæssig parkering/parkering uden for afmærkede båse” kunne jeg læse på Q-parks hjemmeside, hvor der også var en stor knap – ‘HER KAN DU KLAGE’. Hvis JEG holdt uden for båsene, så gjorde alle de andre også – men det kunne jeg allerede på forhånd læse, ikke var nogen undskyldning.

Klage vil jeg gøre.

Eller i det mindste bede om en forklaring. Og den bliver let at få. Ved afgift 03 bliver der nemlig altid taget et billede af forseelsen, og så kan jeg jo se ved selvsyn se hvori min uhensigtsmæssige parkering består.

I november var det 30 år siden jeg fik mit kørekort. I de 30 år har jeg kun fået 1 fartbøde (for at køre 65 km/t) samt 3 P-bøder. Det er trods alt billigt sluppet for 30 års slid på samfundets asfalt.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar