0 Udgivet i Helbredet

e-konsultation

I forbindelse med din årsstatus kan vi oplyse, at dit EKG viser fine forhold ved hjertet. Normal rytme. Ingen tegn på symptomgivende åreforkalkning“.

Pyyyyhhhh….. Hypokonder-Helle trækker vejret lettet.

Jeg må da også indrømme, at jeg ville have været overrasket, hvis det EKG jeg fik taget i slutningen af august havde vist problemer, efter det jeg og mit hjerte OVERLEVEDE nede i Harzen på min cykel. Oppe i hovedet bliver man måske aldrig helt normal igen? For små 2½ år siden cyklede jeg 300 km med symptomer på en blodprop i hjertet, uden at vide hvad det var jeg mærkede i brystet.

Min læge gennem 25 år er gået på pension og der er nye procedurer for prøvesvar. Nu SKULLE jeg til en samtale hos en sygeplejerske, for at få svar på prøverne. Det syntes jeg først var noget bøvl, men det viste sig at være rigtig dejligt at snakke med den søde sygeplejerske, som gav sig god tid til at forklare alle prøvesvarene som var fine (EKG’et kunne hun dog ikke indlæse pga. tekniske fejl, derfor e-konsultationen nogle dage efter).

Vi gennemgik min medicinliste.
Tager du stadigvæk Oxycontin?”, spurgte hun
Nej – dem tog jeg kun, da jeg brækkede ribbenene..”
Nå?!? Hvad så med Ibumetin, tager du dem?”
Dem fik jeg, da jeg brækkede kravebenene … men jeg tager ikke smertestillende mere. Jeg vil vide, hvad der sker i min krop!

Vi snakkede om, hvor heldig jeg og privilegeret var, at jeg stadig kunne cykle.

Og så fik jeg anbefalet D3-vitamin og Calcium til knoglerne. Godt for kvinder i min alder. Ve’ det godt. Vi snakkede om det til grill-aften i pige-cykelgruppen forleden. Ud af 10 kvinder er 3 skadede pga. brækkede knogler efter cykelstyrt og 1 til observation for hjertet efter besvimelse på cykel (og derfor styrt).

“Gå hjem og lev, helt som du plejer. Du gør hvad du skal. Vi ses om et år”, sagde sygeplejerske og jeg takkede hende for den gode samtale.

Det var dejligt at snakke med en sygeplejerske.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar