1 Udgivet i Vandring

Ecco Walkathon

Starten til Ecco Walkathon gik kl. 11 fra Kongens Have i Odense.

Lise og jeg forsøgte lige fra starten, at rykke godt fremad i feltet. Men det var ikke nemt med 3000 deltagere på vej ud af Odense by og med Odense Byorkester foran som master.

Men efter nogle kilometer nåede vi Eventyrhaven og der blev en vis naturlig spredning i feltet. Lise og jeg fandt ind i et godt tempo.

Vi overhalede og overhalede – vi havde en god energi. Vandreskoene var snørret godt. Vejret var simpelthen fantastisk og humøret var højt.

Ruten førte os hurtigt fra byen og ned mod stisystemet langs Odense Å og her var ruten rigtig godt opmærket.

Der var masser af officials, til at vise vej. Som her, hvor 6 og 10 kilometers ruten skiller ad. Lise og jeg skulle selvfølgelig ud på den lange rute.

Og den gik helt ud til Skovsøen, hvor der var en kontrolpost. Man fik et klistermærke på sit Gåbevis, som dokumentation for, at man havde været helt derude og vende.

Vi gjorde et lille stop ved skovsøen.

Så fortsatte vi ad ruten, forbi Odense Zoo og ind mod centrum. På vejen delte vi Lises medbragte madpakke. Gulerødder, blommer og hjemmebagte speltboller. Det gik lige i benene.

Da vi nåede byen igen, skete de eneste to uheld, Lise og jeg så på turen. En ca. 8-årig dreng gik ind i en lygtepæl! KLONK!!!, sagde det. Av for den! Stakkels purk.

Vi traskede videre (benene begyndte at syre nu). Det har den måske også gjort, hos nogle af de andre deltagere. I hvert fald, var der pludselig en dame, der faldt over en flisekant. SMASK!!, sagde det, da hun landede på næsen i fortorvet. Det er ikke ufarligt, at dyrke motion. 🙁

Efter ca. 2 timer og 20 minutter var Lise og jeg i mål. Vi kunne aflevere vores Gåbevis. For hver kilometer vi gik i dag, giver Ecco 7,50 kr. og vi kunne selv vælge, at vores Gåpenge skulle tildeles til SOS Børnebyen.

Vand og frugt i mål. Underholdning og masser af boder i anledning af Odense Sundhedsfestival. “Øøjjj!! Nøgleringe!”, sagde Lise. Jep – En nøglering fik vi også, foruden den fornemme rygsæk vi fik ved start – jow, jow – vi fik noget for den flade 50’er vi gav i startgebyr.

Et rigtigt fint arrangement. En god og hyggelig tur. Lise og jeg var enige om, at næste gang Ecco Walkathon kommer til Odense, må vi have lokket nogle af dem derhjemme med.

Jeg er faktisk godt træt nu og har fortjent en sen middagssøvn på min solvogn.

Andre blogindlæg

1 Comment

  • Svar
    Per
    4. september 2010 at

    Så forstår jeg bedre alle de mennesker, der pludselig kom vadende inde i midtbyen. Jeg var nemlig i Odense i dag – tilfældigvis 😉

  • Læg en kommentar