0 In Motionscykling

Efter DCU cykelturen

Altså, det med at fotografere mens man cykler er ikke nemt, men man kan da godt se på Kajs billede her hvor smuk skoven omkring Gærup, nord for Faaborg var, da vi cyklede igennem her i eftermiddags.

Man kan da også godt fornemme os 3 motionister, som repræsenterer 3 klubber under DCU motion. June, fra Amager Cykel Ring, Lasse fra Det blå Tog i Odense og mig fra Baghjulet. Turleder Kaj sidder med ryggen til kørselsretningen og fotograferer – jeg synes han kom OK fra det.

Og hold op, hvor var der mange bakker! Godt vore lille grupetto her kunne tage turen i vores eget tempo. June og jeg var iøvrigt de eneste 2 damer, der deltog i cykelarrangementet.

Nu er vi kommet godt i mål. Kaj drikker øl med sine cykelvenner fra Post Danmark Rundt  i foyeen, men jeg har sneget mig herop på hotelværelset, hvor jeg vil rånyde mine fritimer. Der er heldigvis næsten 3 timer til festmiddagen.

Aaahhhhhhh….

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar