4 In Hverdagen

Efterforbrænding i sofaen

Jeg har gennemført min 8. spinning time i aften. Pyyhhh – det holder hårdt. Jeg synes det er helt vildt kedeligt.

I aften blev spinningtimen efterfulgt af en times såkaldt Ball-Toning, som de kalder træningen på den store træningsbold. DET er til gengæld lige noget for mig.

Nu vil jeg lægge mig over i sofaen og efterforbrænde.

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Perle
  18. oktober 2008 at

  Kan se, at det er samme type spinningcykel jeg knokler på 2 gange om ugen. Men modsat dig er jeg helt vild med det. Tænker på, om jeg vil synes det er lige så sjovt at cykle på en god/fed cykel i naturen.

  Ball-toning, hvad går det ud på?

 • Reply
  Helle
  18. oktober 2008 at

  Ball toning – det er vist bare et smart engelsk ord for træningen på den store træningsbold.

 • Reply
  Sofa
  6. maj 2009 at

  Elsker spinning, det bedste er at komme hjem og være helt træt på sofaen 🙂

 • Reply
  Klaus
  26. juli 2009 at

  Min erfaring er at kedesomheden i forbindelse med spinning hænger meget sammen med intensitet. Spinning er kedeligt hvis man ikke rigtigt yder noget, hvor imod du ikke har tid til at tænke på tiden, hvis du giver dig 110% – hvilket også er det spinning går ud på.

 • Læg en kommentar