0 Udgivet i Løb

Ejby Natløb

Faster Helle fik lokket Laura med til Ejby Natløb her i aften. Hun havde ellers på forhånd sagt, at hun hadede at løbe og hun blev træt i benene af det. Men så sagde hun alligevel ja til udfordringen.

Faster her havde næsten helt dårlig samvittighed over st slæbe hende ud af døren …. i snuskeregnvej, sent på aftenen og efter hendes ridetime.

Mon hun kunne klare det?

Først heppede vi på skolestafetløbet. Så satte vores løb igang og vi fulgte mylderet ud på ruten. “Jeg kommer til sidst!“, advarede Laura, men der gik kun 2 km, så kunne jeg se hun måtte løbe og vente på mig. Et par gange stoppede hun op og heppede “kom så, Helle” – men så sagde hun: “Er det OK jeg bare løber” og selvfølgelig var det da det.

Og så spurtede det unge menneske bare i mål og kom ind længe før mig (der ellers har trænet 200 km!). Hvor var det sejt! Og hun var helt høj bagefter og syntes det var mega sjovt at overhale en masse andre. Det var en hyggelig rute, oplyst i mørket af 500 levende fakler langt ruten.

Laura blev den hurtigste af de 5 deltagende “Laura”‘er med 33 min. og 38 sekunder og nr. 41 ud af 135 piger i sin aldersklasse.

Ikke siden hun stoppede med konkurrencesvømning, havde hun brændt sig selv så meget ud, som hun gjorde i aften, fortalte hun. Benene rystede og kinderne var røde. “Ja, men det er også hårdt at løbe”, sagde jeg. “Nej – det er meget hårdere at svømme”, sagde Laura “Især fly, hvor man har meget vandmodstand”

Så stod vi i kø efter pizza (et stort stykke og inkluderet i startgebyret). Vi spiste stående sammen med de mere end 1000 andre deltagere og fik noget vand.

På vej hjem i bilen lavede vi en ny løbeaftale. Og Laura har stillet mig en challenge: 5 km uden gåpauser!

Uff, jeg løber så dårligt om aftenen. Jeg synes det gjorde ondt overalt, men jeg havde alligevel skåret 5 minutter af min tid i forhold til sidste gang jeg løb Ejby Natløb.

Og så ellers hjem og sove fem kvarter i timen. Natløb er lidt sene, når man skal op og i skole næste dag.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar