0 In Uddannelse

En aktiv indsats

Hooolda op. Jeg skal love for, vi gjorde en aktiv indsats i går, Kaj og jeg.

Mens vi så Matador gjorde vi en aktiv indsats for, at få få bund i skålen med juleslikket! Det skal udryddes (for nu er julen forbi) og der er kun én vej og det er ind i gabet og vupti-væk med slikket 🙂 Vi nåede rigtig langt, selv om vi ikke er helt i mål endnu.

Jeg må også hellere få gjort en aktiv indsats i min eksamensforberedelse, for jeg har en eksamen at bestå 3/1. Jeg skal forberede et mundligt oplæg og jeg har en god fornemmelse af, hvad jeg kunne tænke mig, at fortælle ved det grønne bord. Om det så vil falde i lærer og cencors smag – tja, det vil vise sig. Nu vil jeg i hvert fald kaste mig over lidt storytelling og lidt retorisk strategi og lidt kulturanalyse, sååhhh go’ tirsdag, derude.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar