3 Udgivet i Lyd og musik

En bøs musikant

Forleden dag blev jeg i øvrigt ringet op af en bøs musikant.

Med sin hæse ølstemme, og med kløerne fremme, præsenterede han sig med den der ”hvem-er-DU-der-tror-DU-skal-lære-MIG-noget-om-hvordan-JEG-skal-spille-MIN-musik!?” attitude.

Jeg var et stort spørgsmålstegn. Havde fyren fået forkert nummer?

Så fortalte han om en af sine kunder, en kvinde med et brudepar, fra hvem han havde modtaget et brev, hvori der stod, at han skulle ringe til MIG, så JEG kunne fortælle HAM, hvordan den her bryllupssang skulle synges.

” Og no’en lagde jeg til side, og no’en for sig selv. En del var for små, dem lagde jeg for sig selv.”, sang han i røret …

Ahhhhhhh – så dæmrede det. Bryllupssangen på ”Godaften i stuen” som jeg skrev i maj.

Nu var det eneste jeg havde foreslået konen egentlig bare, at afleverer sangen i god tid til musikeren så han var forberedt. Det var det hele.

Den bøse musikant blev straks mildere stemt overfor mig, da han hørte det. Jeg fik et længere foredrag om, at der ikke var nogen sange HAN ikke kunne spille – og det var da glad for at høre ….. ?  :-/    (Uha, den mand var stødt på sin faglige stolthed).

Set i bakspejlet kan jeg godt huske den her kone, var en anelse stresset!

F.eks. ringede hun mig op på mit fastnettelefonnr. Jeg tog telefonen og sagde ”Det er Helle”. Uden at præsentere sig selv, begyndte hun så at snakke (hurtigt og usammenhængende) om sangen, jeg var ved at skrive for hende … men afbrød så sig selv, og spurgte:

”Hvad er egentligt dit telefonnr, Helle!”

Sig mig, var det ikke lige det, hun havde ringet mig op på?? Desorienteret gav jeg hende nummeret på den telefon, vi stod og talte på.

”Fint, tak. Så kan jeg lige så godt bruge det”, svarede konen og lagde røret på!!
Måbende gloede jeg på telefonen i min hånd! Hvad pokker gik der af konen? Så ringede den igen.

”Det er Helle…”
”Ja, det mig igen, Helle. Jo altså …. den her sang ….”

Det er da utroligt, hvad man skal opleve.

 

Andre blogindlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  Letten
  28. juni 2008 at

  ha Ha Ha, den var go`

 • Svar
  Soltoften
  28. juni 2008 at

  Undskyld, men sidder altså og griner… Stakkels forvirrede kone… haha

 • Svar
  helle
  28. juni 2008 at

  Ja. Det må være stressende sådan skulle holde bryllup for sin søn.

 • Læg en kommentar