2 In Det gør mig glad/ Fotografering

En dag med mange smil

Min søndag startede i Sporti’s tidtagervogn, hvor jeg indtastede en masse eftertilmeldinger til Tour de Vestfyn. Da den opgave var slut, snuppede jeg mit kamera og kørte ud på ruten, for at tage nogle billeder af alle dem, der var ude at cykle.

Det er ikke nemt at fotografere cyklister, når man ikke er nogen mesterfotograf. Så er det godt vi har så mange bakker på Tour de Vestfyns ruter. Der cykles som regel lidt langsommere og det giver fotografen lidt mere tid til at stille skarpt.

Jeg fandt 3 god bakker.

Den første:

Og den anden:

Og endelig, den trejde bakke (hvor jeg var heldig, at 4 af ruterne kom forbi):

Jeg kan forsikre jer for, at sådan en dag får man mange SMIL, når man ligger der i rabatten med sit kamera. Hvis man trænger til at blive i godt humør, kan jeg kun anbefale at man tager til motionscykelløb med kamera i tasken.

600 billeder blev det til i dag. Til gengæld fik jeg ikke cyklet nogle kilometer selv og nåede der med IKKE ugens 200 km. Hmmm….

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Louise T.
  17. august 2018 at

  Det var et supergodt arrangement – som altid 😉 Og du har taget mange fine billeder – Vejret var jo perfekt til en cykeltur (i hvert fald på 25 km) 🙂

 • Reply
  Helle
  17. august 2018 at

  Ja. Tour de Vestfyn er altid hyggeligt. Det er ikke uden grund, at løbet er så velbesøgt

 • Læg en kommentar