5 In Hverdagen

En dårlig hårdag

Ja, hvis man ellers kan tale om dårlige hårdage, når man ikke har noget!!

Jeg er ikke nogen besværlig kunde, når jeg går til frisør. Jeg har en enkelt korthårsfrisure (praktisk og dejligt). Jeg har altid haft den holdning, at enhver der er udlært frisør kan klippe mit hår.

I 99,9 procent af tilfældene går jeg fra frisøren og ser meget mere fin ud i håret, end jeg evner at få det til selv. Den dag jeg har været hos frisøren, ser jeg faktisk allerbedst ud i parykken 🙂

Kun én gang i mit liv, er jeg gået direkte fra frisøren og hjem, for at stikke hovedet ind under bruseren (og da det ikke hjalp), direkte ned til frisøren næste dag og få klippet samtlige KATASTROFALE permanentkrøller af (ak – det var dengang i 80’erne. Jeg har ikke eksperimenteret med permanentkrøller siden). Sandt at sige var katastrofen ved gud ikke frisørens skyld …

Og så i fredags …

Jeg tog ellers bare ned i den salon, hvor jeg er blevet klippet de sidste 4 år. Men denne gang blev jeg klippet af en anden frisørassistent, for ”er man udlært frisør, kan man klippe mit hår”.

Hun var saft-suse-mig hurtigtarbejdende.  Hendes hænder gik som ”Edvard Saksehånd”’s og jeg fik lyst til at trække mig væk og sige ”heeey, pas på! Har du styr på den saks der”.

Hun spurgte og spurgte til, hvordan jeg skulle klippes og selv om jeg svarede, fik jeg ikke indtrykket af, at hun vidste, hvad hun skulle gøre. Jeg begyndte at føle mig utryg.

Så jeg sagde, at jeg ikke kunne fortælle hende, hvordan hun skulle klippe (for jeg er ikke frisør), så hun måtte spørge chefen (som plejer at klippe mig) om hvordan – hun stod jo lige ved siden af, i gang med en anden kunde.

Jeg plejer egentlig bare, at føle mig helt tryg i en uddannet frisørs varetægt …

Da hun var færdig, var jeg tudefærdig.

Jeg var fuldstændig skamferet med saksen!

Det var ikke bare det, at jeg var så kortklippet, at jeg lignede et ”æggehovede” og lige så godt kunne have fået med maskinen. Jeg var fuldstændig savtakket, med mærkelige ”huller” hist og pist.

Det her er jo dårligt håndværk!

Sådan her skal jeg gå rundt og se ud de næste 2 uger (mindst – indtil det er vokset lidt ud …)!!!

Jeg har besluttet mig for at klage. Det her er en ommer! Jeg kan ikke få det lavet om – men jeg vil sgu have en kreditnota …. En tilgodeseddel. En rabat.

350 kr for en ”dameklip” (som de stadig kalder det, selv om det er blevet forbudt ved lov). Lige nu, er jeg en kunde der er ked af det.  Hvis ikke jeg reagerer på det her og får medhold, bliver jeg også en sur kunde.

På mandag ringer jeg og siger det. Det gør jeg.

Ufff – det er ubehageligt. Det er altid sjovere at rose end at klage.

Pokkers også. Hvorfor er jeg endt i den her situation?

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Leo
  9. februar 2013 at

  Det lyder temmelig træls, men løsningen er vel at frisøren ud over tilgodesedlen også finder maskinen frem. Som jeg husker Sinead O’Connor er det ikke helt uden charme…

  [IMG]http://i46.photobucket.com/albums/f145/Daleen/worth-1.gif[/IMG]

 • Reply
  Helle Munk
  9. februar 2013 at

  Æv altså, Helle.
  Der er ikke andet at gøre, end at bruge meget tid på cyklen i den kommende tid, hjelmen er jo ideel til at dække skaden, og så ellers iføre dig en hue, hvis du skal ud uden cykel.
  Nej, jeg kan godt forstå at du er ked af det. Og ja, du bliver nødt til at klage over det. Får du medhold er det da lidt “et plaster på såret”, gør du ikke, er det vist tiden at finde en anden frisør.
  Lidt svært at forestille sig dig kronraget, men måske ikke værre end krøllerne 😉

 • Reply
  Helle
  9. februar 2013 at

  Hi, hi … Sinead O’Connor og Cykehjelm – der er ikke noget som gode venner, der kan trøste én i nøden 😀

 • Reply
  helle
  15. februar 2013 at

  Øv! Der er altså heller ikke noget værre end at blive klippet dårligt/forkert. Man forventer jo, at de kan deres kram. Jeg har selv været så uheldig at have haft en lignende oplevelse. Det endte med skævt pandehår, hvor jeg fra den dag af besluttede mig for, at sådan noget skal jeg ikke have mere – pandehår altså.
  Jeg håber du kan få noget rabat og en god frisøroplevelse næste gang 😉

 • Reply
  Louise T.
  27. februar 2013 at

  Hende gad jeg godt advares imod – med navns nævnelse… Jeg står nemlig og mangler en ny frisør efter at min fantastiske dejlige frisør måtte lukke sin salon pga sygdom…

 • Leave a Reply

  Read more:
  Intelligent menneskebarn

  Min lille niece på 21 måneder er begyndt at tale og faster Helle falder i svime. For det er stort!F.eks. ser hun en indianer i en bog, peger så på...

  Close