2 Udgivet i Hverdagen

En fredag på Kiddesvej

Når jeg har taget til Post Danmark Rundt har det mest udelukkende været for, at mødes med Kaj, som plejer at rejse med rundt som official de fem dage løbet varer.

Jeg synes det var underligt at være der i dag, og se alle hans kollegaer i action, når han ikke selv var der …

PostDK2 by you.

PostDK by you.

Andre blogindlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  AsgerF
  1. august 2008 at

  Det var ellers en flot reportage derfra DR1 sendte her til aften. Det lyder også til at blive spændende ved enkeltstarten i Kerteminde.
  Den Kiddesvej er virkelig en værre én, frygtelig stejl, jeg kan huske du har skrevet om den tidligere. Det må have været interessant se på i dag.
  Næste gang jeg, uden nogen sammenligninger i øvrigt, skal køre en af de distancer i Grejsdalsløbet hvor Kiddesvej indgår, forsøger jeg, belært af dette års løb, at være rustet med et endnu lavere gear end 39/26 i reserve til den, selvom jeg både er let og go på bakker.
  Jeg tror forresten identifikationsfaktoren er væsentlig, hvad angår det med at se cykelløb.

 • Svar
  helle
  2. august 2008 at

  Jeg fik et CHOK da jeg så Kiddesvej. Tanken om, at jeg nogensinde har haft planer om at cykle op der.
  Vi ankom i bil kl. 14.30 og Susan, som jeg fulgtes med, kørte rask væk op ad Kiddesvej, gennem menneskemængden og parkerede temmelig centralt! Hold Kææææft, hvor er den stejl…
  Nu kan jeg så prale af, jeg har prøve at spadsere op ad den. Det er sgu da lige så man bliver helt svimmel og føler sig “fuld” 😀

 • Læg en kommentar