0 In Uddannelse

En fridag med Nikoline

Fredag holdt jeg en fridag. Jeg skulle besøge Nikoline og være chauffør for hende til eksamen, nu hvor hun går med et brækket ben.

Saftsusemig udfordrende at humpe omkring på krykker. Og når eksamen så afholdes på 5. Sal … og der er langt til elevatoren.

Nikoline kamp-svedte bare af at få sig bevæget hjemmefra og frem til skolen, men det lykkedes og hun fik klaret sin sidste eksamen før sin bachelor i Value Chain Management.

Hun fik et 10-tal i “International Transport & Logistics”. Det var hun ikke selv imponeret af, men ihukommende de sidste 4 uger med operation og brækket ben, var det slet ikke så ringe endda. Og når man oven i købet 2 måneder før sin afsluttende eksamen allerede har fået job i en virksomhed der beskæftiger sig med – Ja, International Transport & Logistics, så kan man vist godt bare være tilfreds 😊

Efter eksamen tog vi ud på shoppetur i et indkøbscenter med tag over hovedet og nogenlunde gode handicap forhold. Nikoline følte sig en lille smule prisgivet som jeg rullede rundt med hende i kørestol der, med fare for at styre hende ind i travle julehandlende og opstillede varer.

Og så hjem og lave en god middag … Siddende madlavning.

Det var sent og mørkt da jeg styrede Das Auto hjem til Strib (Jeg hader, hader, hader den Østjyske Motorvej!)

En hyggelig december dag og en fridag af den slags jeg stor nyder.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Tørresnoren

Sådan ser tørresnoren ud, hos en flittig "spinnerske" ..  :-)

Close