0 In Helbredet

En fucking fire-dobbelt-bypass!

Skøøøn tur med Baghjulet i aften. Fremmødet var ikke så stort, for vejret var lidt snusket, med truende regn. Jeg var lidt nervøs, da gr. D og C blev slået sammen, for jeg er stadigvæk lidt bange for at blive presset af nogen, der kører for stærkt.

Men det gik fint. Jeg kom godt med på hjul, blev hurtig varm og følte mig godt tilpas i gruppen.

På et tidspunkt kom jeg til at køre ved siden af én, jeg ikke kender. Han er ny, det var hans 3. tur med Baghjulet.

Får du beta-blokkere?”, spurgte han mig og jeg kan regne ud, at han har hørt, at jeg har haft noget med hjertet. Vi kom til at snakke om medicinen og så fortæller han mig, at han fik en fire-dobbelt-bypass operation for 1½ år siden.

En fucking fire-dobbelt-bypass!

Og her cykler han i fin form og er først oppe ad bakkerne!

Wow!

Hold kæft, hvor er det sejt.

Pludselig var min eget lille indgreb rent vand. Han fortalte om sit forløb, sin operation (hvor hans hjerte havde været ude af hans krop i 3 timer) og hvor godt han har det nu. Hans egen far var død ung, af et hjertestop, så lige som hos mig var der en historik i familien. Lige som mig, havde han levet sundt og dyrket masser af sport hele sit 49-år lange liv (marathonløber). Og alligevel …

Den slags solstråle-historier gør mig så glad – tænk, at det kan lade sig gøre at blive repareret på den måde. Hvor er det vildt. Og hvor er vores sundhedsystem dog fantastisk.

Jeg tog mig selv i at træde lidt hårdere efter ham op af næste bakke 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Mandagsintervaller

Vi kørte mandagsintervaller for 4. uge i træk i aften. 1 times intensiv bakketræning - sved på panden, en 5-6 gange pulsen heeelt op. Styrketræning til benmullerne. Det ta'r en...

Close