0 Udgivet i Livskvalitet

En glad fredag

Min bil lå TUNGT på vejen hjem fra Ikea i går, sidst på eftermiddagen. Tungt lastet af købelystne kvinder og alle deres indkøbsvarer.

Herhjemme havde Kaj en and på Weberen.

Den blev simpelthen så god og blev selvfølgelig serveret på mine nyindkøbte Ikea tallerkner.

Bagefter gled en god dag over i en glad aften. Det blev en lille smule for sent inden jeg kom i seng og her til morgen lusker jeg tidligt rundt og rydder lidt op. Heldigvis er den tid forbi, hvor oprydning efter en fest var noget med stinkende askebægere, fuld af alt for mange cigaretskodder 😉

Nu må jeg have en spand kaffe indenbords, så jeg kan blive klar til årets store Post Danmark Rundt medhjælper fest, der traditionen tro finder sted 1. weekend i november.

Go’ lørdag derude.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar