0 In Helbredet

En go’ medarbejder

Da det ringede ud til fyraften i går eftermiddags og jeg vaklede ud af døren efter en arbejdsdag, hvor jeg egentlig slet, slet ikke kunne være mig selv bekendt for snot, ønskede min chef mig go’ weekend og go’ bedring, og tilføjede ironisk og med et skævt smil: “Du er sgu en go’ medarbejder, Helle”.

Nu var det nemlig weekend og jeg kunne gå hjem og gå i seng og hvis alt gik vel, blive rask til en ny arbejdsuge mandag morgen  :-/

Således startede weekenden fredag eftermiddag på sofaen i én døs. Herfra gled den videre over i en fredag aften, hvor jeg dulmede halsen med mexicansk chilisuppe og rødvin. Avwwvv – det kradsede i de hudløse slimhinder.

Prøvede så i stedet med en iskold Jule Hvede fra Indslev Bryggeri. Ahhhh – det kølede og lindrede og med den skyllede jeg dagens 3. dosis Pinex ned.

Her lørdag formiddag kan jeg ikke helt finde ud af, om jeg har sovet 15 eller 16 timer i nat …

Gudsketakoglov for Bergens Trilogien, som jeg kan passende kan slå weekenden ihjel med. Jeg er nået halvvejs i anden del. Mine hovedpersoner i denne norske “Matador-krønike” er på rejse i Tyskland under OL i 1936, hvor de følger Odd Rasdal på 10.000 meter løb og ser sprinteren Jesse Owens vinde fire guldmedaljer – “… alligevel blev han aldrig rigtig gratuleret af de tyske arrangører og i modsætning til de andre guldmedaljevindere fik han heller ikke noget håndtryk af Hitler”.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar