0 Udgivet i Motionscykelløb

En god cykelweekend

Fredag eftermiddag talte jeg i telefon med Emilie. Hun var ankommet til Ålborg, hvor fødselsdagen skulle fejres sammen med veninderne. Det er første gang i hendes 22 årige liv, at jeg er ikke er sammen med hende, på hendes fødselsdag.

Herefter fulgte en af den slags weekender, hvor man vågner mandag morgen  trænger til et par fridage.

Lørdag kørte jeg Hjerterdametouren sammen med 16 klubkammerater fra Baghjulet. Vi havde en god dag – og jeg cyklede i en lille fire-mandsgruppe, hvor vi havde et rigtig godt tråd sammen. Jeg fik trukket noget vind – lørdag aften følte jeg mig nærmest febersyg, af alle de timer i buldrende modvind.

hjerterdame_hh

Kaj drog til Hamborg for at køre Vattenfall Cyclassics sammen med Team Steel Service & Logistics for efterhånden 10. gang. De kom atter helskindet igennem det 20.000 mand store motionscykelløb.

Søndag var jeg med Nikoline til cykelløb. Hun skulle køre sit første rigtige cykelløb og det gik godt.

Hun sad rigtig godt med rundt og havde en super fin debut i et 15 “mand” stort damefelt.

cykelløb_hh

Det første gang nogensinde, at hun kører i et felt, bestående af piger (hvoraf flere var jævnaldende med hende). Det blev en god oplevelse.

Søndag aften kl. 21 kørte Nikoline, Kaj og jeg så op og fik en STOR is. Vi havde fortjent den alle 3.

Det har været en god cykelweekend.

Og som sagt …. her mandag morgen trænger man næsten til et par fridage.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar